. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA CLIENTILOR
. 03
FIDELIZARE
. 04
ACTIVITATI SI PACHETE
. 05
ABONAMENTE
. 06
AGENDA DE PROGRAMARI
. 07
VANZARI
. 08
STOCURI
. 09
CONTABILITATE PRIMARA
. 10
SITUATIE FINANCIARA
. 11
PUBLICITATE SI MARKETING
. 12
CONTROL ACCES
. 13
RAPOARTE
. 14
STATISTICI
 
SUPORT
DOWNLOAD
REFERINTE
CLIENTI
 
 

Bril

Sports

Briliant Technologies Group

software pentru sali de fitness si cluburi sportive


 

D-na Lili Baaddi
      Centrele de slabit, remodelare si fitness "Silhouette"
 
      "Echipa Briliant a dat dovada de promptitudine si eficienta fata de cererile mele ca si client in procesul de implementare al software-ului BrilSports in centrele Silhouette. Au venit in permanenta cu idei noi si au oferit o calitate foarte buna a serviciilor. Este o companie care tinde sa-si creeze o imagine buna in domeniul in care activeaza, sustinuta continuu de profesionalism.

      Avand in vedere asteptarile noastre ridicate si cerintele specifice domeniului in care activam, echipa Briliant nu numai ca ne-au inteles dar ne-au si oferit solutii si propuneri extrem de interesante."
D-l Deaconu Adrian
      "Allure SPA"
 
      "BrilSports este o aplicatie cu un raport pret/calitate excelent, iar simplitatea si usurinta implementarii si a folosirii propriu-zise sunt remarcabile. Programul se invata repede, ofera rapoarte si analize in timp real, iar asistenta tehnica e echipei Briliant este asigurata ori de cate ori este nevoie.

      Astfel, intreaga noastra activitate este bine evaluata si sintetizata. In calitate de manager al centrului wellness pe care il coordonez, ma declar pe deplin satisfacut de modul de analiza si percepere al afacerii mele la asta contribuind in mod esential implementarea solutiei BrilSports."
D-na Laura Tudorache
      "Institutul Magic Young" - importator unic produse Maria Galand - Paris
 
     "La inceput nu am stiut de existenta unui astfel de soft pe piata romaneasca. Cand l-am descoperit, BrilSports a fost tot ceea ce consideram a fi necesar pentru derularea activitatii intr-un centru de ingrijire si wellness, structurata si organizata pana in cele mai mici detalii. BrilSports imi ofera acum siguranta organizarii si a controlului asupra a tot ceea ce presupune un institut de infrumusetare si sta la baza dezvoltarii centrului pe care il conduc."

 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro