. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA CLIENTILOR
. 03
FIDELIZARE
. 04
ACTIVITATI SI PACHETE
. 05
ABONAMENTE
. 06
AGENDA DE PROGRAMARI
. 07
VANZARI
. 08
STOCURI
. 09
CONTABILITATE PRIMARA
. 10
SITUATIE FINANCIARA
. 11
PUBLICITATE SI MARKETING
. 12
CONTROL ACCES
. 13
RAPOARTE
. 14
STATISTICI
 
SUPORT
DOWNLOAD
REFERINTE
CLIENTI
 
 

Bril

Sports

Briliant Technologies Group

software pentru sali de fitness si cluburi sportive


 

      Fidelizarea este un instrument extrem de usor de folosit si este adaptat fiecarui centru sportiv care doreste sa ofere clientilor sai recunoasterea si increderii de a folosi atat locatia cat si serviciile si resursele de care dispune intreg centrul.

      Conceptul de fidelizare este perfect configurabil in functie de ofertele si resursele centrului, creand o conexiune deplina intre clienti si ofertele dumneavoastra.

      Prin noul modul de fidelizare ce permite introducerea cardurilor de fidelitate, precum si evidenta lor stricta in cadrul software-ului BrilSports, se creaza un instrument de marketing simplu si eficient. Acesta pune bazele unei relatii de lunga durata intre centrul dumneavostra si clientii sai fideli.

     

      In cadrul acestui modul ce gestioneaza oferta personalizata a fiecarui client in parte, se regasesc trei concepte de fidelizare ce se pot interconditiona sau se pot aplica separat pentru fiecare client in parte. Astfel se pot crea tipuri de clienti carora sa li se atribuie anumite beneficii din cele trei concepte si anume: discount-ul permanent sau nu, puncte acumulate si creditul acordat.


 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro