. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA CLIENTILOR
. 03
FIDELIZARE
. 04
ACTIVITATI SI PACHETE
. 05
ABONAMENTE
. 06
AGENDA DE PROGRAMARI
. 07
VANZARI
. 08
STOCURI
. 09
CONTABILITATE PRIMARA
. 10
SITUATIE FINANCIARA
. 11
PUBLICITATE SI MARKETING
. 12
CONTROL ACCES
. 13
RAPOARTE
. 14
STATISTICI
 
SUPORT
DOWNLOAD
REFERINTE
CLIENTI
 
 

Bril

Sports

Briliant Technologies Group

software pentru sali de fitness si cluburi sportive


 

      Prin intermediul fisei de client, BrilSports face evidenta acestora extrem de facila, avand in permanenta la indemana atat datele de identificare si de contact ale clientului cat si istoricul aferent cu toate detaliile importante. 

      Posibilitatea de a consulta si de a naviga rapid intre fisa clientului, situatia financiara si calendarul de programari, reprezinta o unealta de un real ajutor, oferind in permanenta un control rapid si o informare exacta asupra intregului istoric al clientului.

     

      Cautarea si identificarea unui client, indiferent de numarul clientilor inregistrati, se face rapid si intuitiv, avand posibilitatea de a cauta dupa diverse criterii de baza, cum ar fi: numele, prenumele, codul numeric personal, codul intern al clientului, numarul fisei, localitatea etc ..., astfel eliminand timpul pierdut pentru a identifica si a cauta actele fiecarui client. 

      Nu in ultimul rand, prin rapoartele specializate, se pot extrage toate datele necesare pentru a alcatui dosarul fizic al clientului, avand in continuare la dispozitie facilitatea de a cauta si localiza rapid datele in format electronic.

 


 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro